Wimperextensions

Wimperextensions

Wil jij graag mooie, langere, volle en gekrulde wimpers zonder met een mascara aan de slag te moeten? Dan zijn wimperextensions de oplossing. Bij Bella Beauty maken we gebruik van de Russian volume techniek. Je kan kiezen voor een naturel, normaal of een mega effect.

Bij de russian volume techniek maken wij zelf handgemaakte waaiers die bestaan uit ultra dunne en lichte haartjes die bij elkaar toegevoegd worden tot een waaier effect. Die vervolgens op elke natuurlijke wimper haar geplaatst word. Dit blijft gemiddeld 3 tot 5 weken goed zitten. Je kan zelf kiezen na hoeveel weken je komt opvullen dit is per persoon verschillend. Vanaf de 5e week rekenen wij een nieuwe setprijs.

Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor voel je de wimpers niet zitten omdat de haartjes heel zacht zijn. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krulsterktes. Wij luisteren graag naar jou wens maar adviseren altijd wat het beste is voor jou natuurlijke wimpers. En wat het mooiste bij jou ogen past.

Het opvullen van de wimperextensions

Dit is nodig omdat je eigen wimpers groeien en zo dus ook de extensions uitgroeien. Dit verschilt per persoon na hoeveel weken dat noodzakelijk is. Ook ligt dit aan hoe jij zelf met de wimperextensions omgaat. Onderhoud en verzorg jouw wimpers goed. Gebruik hier voor 1 van onze eigen Bella Beauty producten. Zo weten wij zeker dat je langer plezier blijft houden van jouw mooie wimperextensions.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als het plaatsen van de extensions zelf. Tijdens de behandeling leggen wij alles uit hoe jij je wimperextenions het beste kan verzorgen. Zodat jij zo lang mogelijk plezier zal hebben van je prachtige wimpers.

Het dagelijks reinigen van de wimperextensions is heel belangrijk! Zo voorkom je een ophoping van vuiltjes tussen de wimpers. Zoals make up-up restjes, slaapvuiltjes en huidschilfers. Doe je dit niet kan dit nare ontstekingen als gevolg hebben en er zelfs voor zorgen dat de haarzakjes verstopt raken en niet meer groeien. Zorg dus ervoor dat jij met een goede hygiene jou wimpers verzorg voor een langdurig mooi resultaat.

Bella Beauty raadt het volgende advies aan:

 • Na de behandeling mogen de extensions de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Dit zodat de lijm volledig kan uitharden en water dit kan beïnvloeden.
 • Gebruik geen producten op oliebasis, hierdoor kunnen de extensions losweken.
 • Bij het schoonmaken van de ogen niet met een handdoek of wattenschijfje over de wimpers wrijven.
 • Gebruik de speciale foam cleanser met wattenschijfje en de bijhorende cleaning brush om de wimperextensions dagelijks schoon te maken. Deze zijn verkrijgbaar bij ons in de salon.
 • Borstel je wimpers elke ochtend en avond met de lash brush, deze krijg je gratis bij je behandeling. Hiermee kun je de wimpers weer modelleren en brengt de volume weer terug.
 • Blijf verder van de wimpers af en ga niet in je ogen wrijven! Hiermee kan je de natuurlijke wimpers beschadigen.
 • Voor het behouden van een mooie en volle oogopslag is een opvulbehandeling tussen de 2 a 3 weken nodig.
 • Wil jij geen wimperextensions meer? Laat deze altijd verwijderen door de styliste.

Voordelen wimperextensions:

 • Ieder moment van de dag mooie en lange wimpers
 • Geen beschadiging aan de natuurlijke wimpers
 • Bestand tegen vocht, licht, zon en zeewater

Prijzen

Naturel & Normal Russian volume

Nieuwe set €99,95

Opvullen 2 weken €49,95

Opvullen 3 weken €59,95

Opvullen 4 weken €69,95

Voor mega russian volume rekenen wij 5 extra

Let op: wanneer er geen of nauwelijks wimperextensions op zitten word er een nieuwe set berekend.

Wimperextensions verwijderen 20

Wimperextensions schoonmaken 10

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op