Brow Lamination

Brow lamination

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Wil je ook vollere en strakke wenkbrauwen? Dan is brow lamination de behandeling voor jou!
Brow lamination zorgt ervoor dat je wenkbrauwen meer volume krijgen en breder ogen. Zonder kunstmatige toevoegingen en volledig met je eigen haar.

Natuurlijk beginnen we de afspraak met het bespreken van jouw wensen en verwachtingen. De vorm en de stand van de wenkbrauw haren zullen vooraf besproken worden maar kan na afloop altijd nog aangepast worden tot dat jij tevreden bent!

Wat is brow lamination?

De natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst. Dankzij speciale lotions wordt deze nieuwe vorm vastgezet. Zo kun je de wenkbrauwen voller doen lijken met je eigen natuurlijke haartjes. De behandeling is inclusief verven en epileren met touw. Natuurlijk beginnen we de afspraak met het bespreken van jouw wensen en verwachtingen. De vorm en de stand van de wenkbrauw haren zullen vooraf besproken worden maar kan na afloop altijd nog aangepast worden tot dat jij tevreden bent!

De voordelen van brow lamination

 • Direct zichtbare resultaat: Loop de salon uit met direct getransformeerde wenkbrauwen. 
 • Zeg vaarwel tegen dagelijks wenkbrauw stylen, en zeg hallo tegen wekenlang perfecte wenkbrauwen.
 • Natuurlijke uitstraling.
 • Ideaal voor degenen met onhandelbare wenkbrauwen die in verschillende richtingen groeien.
 • Vollere wenkbrauwen zonder het gebruik van make-up.

Aangezien we met de brow lamination met de natuurlijke wenkbrauw haartjes werken, is de duur van het effect afhankelijk van je haargroei. Dat kan dus per persoon verschillen. De meeste mensen hebben zo 6 tot 8 weken plezier van hun brow lamination.

De brow lamination is geschikt voor iedereen met wenkbrauw haren met een eigen wil. Staan jou haren door elkaar, groeien ze niet in de juiste richting of zijn ze te dun? Dan kunnen wij dit in de perfecte shape brengen.

Om te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je gelamineerde wenkbrauwen, is de juiste verzorging en behandeling van je wenkbrauwen nodig. Het is belangrijk dat je de eerste 24 uur na de behandeling de wenkbrauwen niet nat maakt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van het prachtige resultaat. Ook raden wij aan een aftercare te gebruiken verkrijgbaar bij ons in de salon.

Is Brow Lamination schadelijk? Nee, we sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum en een brow botox! En voor de beste verzorging raden wij aan een aftercare aan. Verkrijgbaar bij ons in de salon.

De brow botox is een boost voor je wenkbrauwen. Het versterkt en stimuleert de groei van de haren. Ook herstelt het beschadigde wenkbrauw haren, maakt de structuur sterker, dikker en langer. Brow Botox vormt een sterke film van moleculen op de haren, waardoor ze volume krijgen en ze worden beschermd tegen externe factoren. Na een botox behandeling krijgen de wenkbrauwen een glans en hun interne structuur word gezond.

Brow botox heeft een rijke vitaminesamenstelling:

Tocoferol of vitamine E – verjongt, herstelt en activeert de groei van de haren.
Panthenol – herstelt de beschadigde haarstructuur, maakt het glad, omhult elk haar met een film die volume toevoegt, voedt, hydrateert, groei stimuleert.
Argania Spinosa Pitolie / Arganolie – verzacht, hydrateert, voedt en herstelt de haren en geeft ze glans. Theobroma Macadamia Ternifolia Seed Oil / Macadamia Nut Oil is een luxe olie met een rijke samenstelling, die doet denken aan nertsolie. Het wordt perfect opgenomen en transporteert waardevolle stoffen in het haar. Maakt wenkbrauwen sterk en glanzend, egaliseert de structuur over de gehele lengte.

Gehydrolyseerde keratine – vult schubben en spleten, herstelt beschadigde haargebieden. Herstelt de natuurlijke keratinelaag.
Collageen – lijmt de schubbenlaag van de haren, van waaruit ze elastisch en glad worden. De collageenfilm omhult het haar en houdt het vocht vast.
Hyaluronzuur – herstelt en hydrateert de haren, voorkomt vochtverlies.

Wanneer is een brow lamination niet mogelijk?

 • Zwangerschap en/of borstvoeding.
 • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen.
 • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen.
 • Bij recent geplaatste PMU.
 • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen.
 • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables.

 

De Brow Lamination behandeling is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je over de conditie van je wenkbrauwen? Stuur dan gerust een foto van je wenkbrauwen.

€65

/ Brow Lamination

incl. Verven, epileren en brow Botox

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op