Faux freckle (sproetjes)

Moedervlek & Sproet

Het plaatsen van een permanente make up moedervlek, ook wel faux freckle of sproet genoemd, is momenteel een van de meest populaire behandelingen.

Een moedervlek is een van de zeven schoonheden. Helaas zijn we er niet allemaal mee
gezegend en dus kunnen we dit gelukkig ook cosmetisch aanbrengen! Doormiddel van
permanente make up.

Voordelen

  • Pijnloze behandeling 
  • Geen schade aan de huid
  • Natuurlijke uitziende moedervlek
  • Semi-permanent
  • 1-3 jaar plezier van de moedervlek

Hoe wordt een moedervlek geplaatst?

Een ‘faux freckle’ wordt geplaatst door middel van semi-permanente make up. Dit wordt gedaan met een klein naaldje dat ervoor zorgt dat het pigment in de eerste huidlaag wordt aangebracht. Hierdoor wordt er geen schade aangebracht aan de huid. De behandeling is geheel pijnloos.

Samen bespreken we jouw wensen. Voordat de behandeling start wordt er goed overlegd welke kleur we gaan toepassen, hoeveel sproetjes en waar je de sproetjes wilt hebben. We zullen ze dan ook eerst voortekenen. Zodat je een goed beeld krijgt van hoe de enkele sproet of sproetjes er uiteindelijk uit komen te zien. Pas zodra jij tevreden bent gaan wij het toepassen.

Hoe lang blijft Een PMU moedervlek / sproet zitten?

Een ‘faux freckle’ met permanente make up gaat ongeveer 1 tot 3 jaar mee. De tijd dat de permanente make up blijft zitten is echter sterk afhankelijk van zaken als zonschade,
eventuele peelings en microneedling behandelingen die je tussentijds doet.

Zonschade zorgt er voornamelijk voor dat het pigment in de huid afneemt. Het is dus altijd een advies om SPF 50 te smeren.

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op