Over mij

Hoe is Bella Beauty ontstaan?

Toen ik 16 was begon ik aan de kappersacademie. Ik werkte 4 dagen in de kapsalon en ging 1 dag per week naar school. Een jaar later ging ik een cursus wimperextensions volgen. Leuk voor als hobby erbij dacht ik, niet wetende dat dit het begin was van mijn eigen beautysalon. Ik begon te oefenen op me vriendinnen & familie en daarna starte ik me vakkundigheid op klanten. Dit deed ik op de avonden na werk en school en in mijn vrije dagen. Ik kreeg het steeds drukker en besloot te stoppen in de kapsalon om me eigen salon op te starten. 

Veel mensen reageerde negatief. “Zal je dat nu wel gaan doen?”, “Wat als het niet loopt?” of “Wat nou als je niet genoeg klanten binnen krijg?” Gelukkig hield dit commentaar mij niet tegen omdat ik in mij zelf geloofde! En ik alleen maar dacht hoe heerlijk het mij leek om alles zelf te beslissen. Geen baas boven mij die mij vertelt wat ik moet doen. Zelf mijn vrije dagen inplannen wanneer ik dat wil! En
vooral werk doen waar je blij van wordt!

In de periode dat ik groeide en me zelf ontwikkelde ben ik steeds meer cursussen erbij gaan volgen om zo de nieuwste behandelingen aan te kunnen bieden bij mijn klanten. Met veel liefde en plezier voer ik mijn werkzaamheden uit. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn klanten een gezellig en vertrouwd gevoel ervaren tijdens hun bezoek.

Met onze ervaring en cursussen die wij gevolgd hebben. Kunnen wij ook mensen trainen en opleiden.

Expertise
Gecertificeerd
Hoogste kwaliteit producten