Lash lifting Training

Lash lifting training

De cursus kost €379,95 excl. btw incl. starterspakket t.w.v €179,95

Wil jij een lash lifting op z’n best kunnen aanbieden? Wij werken met de beste producten en en geven jou alle theorie uitleg van het stappenplan tot de groeicycles, van hygiëne tot nazorg. Bij Bella Beauty leer je dit allemaal! De producten zijn optimaal ontwikkeld voor een mooi maar vooral langdurig en niet schadelijk resultaat. Na het succesvol afleggen van de training ontvang je een certificaat van Bella Beauty. 

Met een lash lifting worden jou natuurlijke wimpers gelift. Met deze behandeling maken wij gebruik van siliconen shields waarmee we de wimpers krullen. Bij het krullen en verven van de wimpers word ieder haartje mooi gekruld en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekende blik krijgt. Zo hoef jij geen wimper krultang meer te gebruiken wat schadelijk is voor je wimpers omdat deze de natuurlijke haren kan afbreken.

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig. In het starterspakket zit echt alles wat je nodig moet hebben om de lash lifting uit te voeren met de beste en veiligste producten:

Inhoud starterskit lash lifting

Lash lifting set bestaat uit:

– Step 1,2,3

– Lash Botox

– Eyes lift shields set

– 1x wimper verf blauw/zwart

– 1x wimper verf zwart

– Oxidant 3%

– Lash lifting tool

– Eye Pads

– Plastic Tape

– Paper Tape

– Micro brushes

– Slim brushes

– Cleaning Foam

– Amazing Sealer

''investeer in jezelf en in je toekomst''
  • Niet geslaagd? Gratis herkansing.
  • 10% korting op trainingen en producthen van Bella Beauty.
  • Je krijgt een certificaat van Bella Beauty!
  • Volle aandacht en rust.
  • Prive training.
  • Life time support.